יום שישי, 4 בינואר 2013

כדוש בעבודה

לאחרונה במסגרת עבודתי בפרוייקט תוכנה בתל אביב התוודעתי מחדש למנעמי ההיי - טק הישראלי, ובעיקרו, ארוחות צהריים עם כרטיס תן-ביס.
בתור עובד חרוץ אני משקיע מאמצים כבירים לנסות להספיק את כל המסעדות שבאתר עד לפני תום הפרוייקט. ובכל אופן, היום הזמנו ממסעדת avant garde שנמצאת אי שם בתל אביב, לא טרחתי לבדוק איפה, החברה משלמת גם על המשלוח.
להפתעתי, הארוחה הבשרית שקיבלתי הגיעה קומפלט עם סלט חי, וכדוש טרי לקינוח.
משולל כל ריכוז סיימתי את הארוחה, וניגשתי למלאכה.

מאחר והמנה הגיעה במשלוח הכדור הגיע בקונטיינר פלסטיק בסגנון מטוסים. לא הכי מפתה. אבל לאור הארוחה, הציפיות היו גבוהות. לאחר נגיסה אחת בלבד התחוור כי ישנה בעיה. הכדור לא הסכים להתפרק ונמתח כמו ממסטיק מידי אל עבר הפה. תקלת מרקם ברמת אוגדה. הכדור היה רך ודביק ברמה מביכה. בימי שישי בגן של אחי הקטן ראיתי עבודה מקצועית יותר. לאור זאת, חדלתי להתייחס לעיסה הצמיגית ככדו"ש.
והטעם? נראה שבדאורדורנט של Axe יש יותר מרכיבי שוקולד ממה שהוכנס בעיסה, ועל מנת להכות על חטא גם מורגש טעם חזק של קוקוס.

אם כך, אכזבה נוספת, אך אין אני אומר נואש.



2 תגובות:

  1. טעמת את הכדוש שאמא שלי מכינה? לא. יפה...המסע אחר הכדוש המושלם שלך יכול להפסק כבר מחר.

    השבמחק
  2. רק כדושים ציבוריים לבינתיים... אבל תגיד לאמא שלך שתכין.

    השבמחק